KONYA / SELÇUKLU - Başarakavak Ortaokulu

Başarakavak Ortaokulu

Başarakavak Mahallesi 25124. Sokak No36 SELÇUKLU/KONYA
Vizyon
Yetiştirdiği Öğrenciler Yarının Yurttaşları : Dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, Bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen,Kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen, Sağlıklı yaşayan, Kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, İnançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, Yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir . Bugünün Öğrencileri : Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, Sınavlarda başarı gösteren, Bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran, Bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, Zamanını iyi planlayan, Diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir.
Misyon
Başarakavak Ortaokulu olarak, güzel bir köy ortamında okulunu, ülkesini, içinde yer aldığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Büyükşehire ait toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
KONYA MERKEZE 38 KM UZAKLIKTA, ALTINAPA BARAJI YAKININDADIR.
38 KM